Sporthal De Maayenbogerd

Sporthal De Maayenbogerd is een Sportcomplex gelegen aan Donkerstraat 19 in Aalst.

Meer informatie over Sporthal De Maayenbogerd in Aalst

Sporthal de Maayenbogerd is een multifunctionele sporthal die kan worden verdeeld in twee aparte zalen. U kunt de hele zaal huren of een gedeelte van de zaal, afhankelijk van uw behoeften. De sporthal heeft verschillende afmetingen en belijning voor verschillende sporten, zoals badminton, tennis, basketbal, voetbal, handbal, volleybal en korfbal. Er is ook een ruime kantine die kan worden gehuurd voor feesten en partijen. De sporthal is beschikbaar voor zowel vaste als incidentele verhuur. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0418-677 200. De sporthal bevindt zich aan de Donkerstraat 19, 5308 KB in Aalst.

Wil je weten wat Sporthal De Maayenbogerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal De Maayenbogerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal De Maayenbogerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal De Maayenbogerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Sporthal De Maayenbogerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal De Maayenbogerd

Bezoekers bekeken ook