Stadskasteel Zaltbommel

Stadskasteel Zaltbommel is een Museum gelegen aan Nonnenstraat 5 in Zaltbommel.

Meer informatie over Stadskasteel Zaltbommel in Zaltbommel

Het Museum Stadskasteel Zaltbommel is geopend van dinsdag tot en met zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Het museum is gesloten op maandag. Het adres van het museum is Nonnenstraat 5-75301 BE Zaltbommel en het telefoonnummer is 0418 512 617. Het museum heeft een gebouw waarin verschillende exposities te zien zijn. Er is ook een collectie aanwezig en vrijwilligers zijn actief in het museum. Daarnaast biedt het museum educatieve activiteiten aan en vertelt het Gelderse verhalen. Het museum heeft als doel om bezoekers te informeren en te vermaken met de geschiedenis en cultuur van de regio.

Wil je weten wat Stadskasteel Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadskasteel Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadskasteel Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadskasteel Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Stadskasteel Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadskasteel Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook