Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies

Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies is een Personal trainer gelegen aan Hogeweg 65 D in Zaltbommel.

Meer informatie over Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies in Zaltbommel

De website van Steady Sport biedt personal training en andere trainingsvormen aan in hun moderne private gym. Met de hulp van professionele trainers kun je werken aan je conditie, spierkracht en algehele gezondheid. Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden, zoals personal training, duo training, small group training en online coaching. Steady Sport richt zich ook op ondernemers en bedrijven, omdat regelmatig sporten zorgt voor een betere werk-privé-balans en een fijnere werksfeer. De persoonlijke trainingsaanpak van Steady Sport, gecombineerd met voedingsadvies, garandeert resultaat. De private gym is gevestigd in Waardenburg en is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Door te sporten bij Steady Sport zet je vandaag nog de stap naar een fitter en gezonder lichaam.

Wil je weten wat Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Steady Sport - personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steady Sport – personal training, (semi-)online coaching en voedingsadvies

Bezoekers bekeken ook