Storytelling People

Storytelling People is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Karstraat 38 in Zaltbommel.

Meer informatie over Storytelling People in Zaltbommel

Storytelling People is een bedrijf dat zich richt op corporate storytelling. Ze leggen het abstracte bedrijfsverhaal vast en brengen het tot leven met behulp van storytelling. Corporate storytelling maakt het bedrijfsverhaal toegankelijk en betrekt mensen bij het gezamenlijke doel. Het verbindt mensen met elkaar, inspireert en maakt mensen trots op wat ze bereiken. Enkele klanten van Storytelling People zijn onder andere Heineken, NS, Randstad en Dienst Uitvoering Onderwijs. Corporate storytelling heeft een grote klantwaarde, omdat het de maatschappelijke betekenis van een onderneming tastbaar maakt en zorgt voor identificatie bij werknemers en duidelijkheid voor relaties. Storytelling People biedt verschillende storytelling producten aan, zoals corporate stories, storytelling workshops en storytelling tools. Ze streven ernaar om eenheid en verbinding te creëren in het verhaal van organisaties. Met inspirerende workshops kunnen mensen leren over storytelling en hoe ze het kunnen inzetten.

Wil je weten wat Storytelling People verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Storytelling People of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Storytelling People? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Storytelling People het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Storytelling People reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Storytelling People

Bezoekers bekeken ook