t Geldersch Hoedenhuys

t Geldersch Hoedenhuys is een Hoedenwinkel gelegen aan Kerkstraat 6 in Aalst.

Meer informatie over t Geldersch Hoedenhuys in Aalst

Het Geldersch Hoedenhuys in Aalst heeft een nieuwe najaarscollectie met een ruime keuze aan hoeden en doppen in mooie najaarstinten. De winkel is geopend op dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13:30 tot 17:00. Sinds 1997 is deze winkel gevestigd in Aalst en biedt persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste hoed, tas of accessoire. Naast hoeden hebben ze ook een ruime keuze aan accessoires zoals tassen, sieraden en shawls. Klanten kunnen gebruik maken van een klantkaart waarmee ze punten kunnen sparen. Bij 300 punten krijgen ze €10 korting op de volgende aankoop. De winkel is te vinden op Kerkstraat 6 in Aalst.

Wil je weten wat t Geldersch Hoedenhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Geldersch Hoedenhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Geldersch Hoedenhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Geldersch Hoedenhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar t Geldersch Hoedenhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Geldersch Hoedenhuys

Bezoekers bekeken ook