t Ouwe Mestershuis

t Ouwe Mestershuis is een Restaurant gelegen aan Waalbandijk 3 in Gameren.

Meer informatie over t Ouwe Mestershuis in Gameren

Wij verzoeken u vriendelijk om tijdig te reserveren, zodat wij u de juiste service kunnen bieden. Het kan voorkomen dat er geen plaats beschikbaar is als u niet van tevoren reserveert. U kunt reserveren via het reserveringsformulier, maar reserveringen voor dezelfde dag kunnen alleen telefonisch worden aangenomen. In ons kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is er voor iedereen van alles te beleven. In het museum leer je over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie. Er zijn spellen waarmee je meer te weten kunt komen over kruit en wapens, en in de kelder kun je de ervaring van hoogwater voelen. Fiep Westendorp, de bekende illustratrice van Jip en Janneke, werd geboren in Zaltbommel in 1916. Ga zelf op speurtocht door de stad van Fiep Westendorp! De Lieskampen is een natuurgebied ten zuidwesten van Gameren, met een oppervlakte van 91 hectare waarvan 43 hectare toegankelijk is. Het gebied bestaat uit komgronden en is voornamelijk gelegen tussen het afwateringskanaal Capreton en de Provinciale weg 322. We hebben mooie recensies ontvangen via verschillende online kanalen en zijn beloond met een "aanbeveling" op de site Restaurant Guru. We staan al enkele jaren in de top 10 van "Beste Restaurant" van Eropuit in eigen land, met in 2018 zelfs een eerste plaats. We zijn op zoek naar een gedreven zelfstandig werkende kok. Als je een.

Wil je weten wat t Ouwe Mestershuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Ouwe Mestershuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Ouwe Mestershuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Ouwe Mestershuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar t Ouwe Mestershuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Ouwe Mestershuis

Bezoekers bekeken ook