t Stadscafe Zaltbommel

t Stadscafe Zaltbommel is een Brasserie gelegen aan Markt 6 in Zaltbommel.

Meer informatie over t Stadscafe Zaltbommel in Zaltbommel

t Stadscafé is een gastvrij en gezellig café in Zaltbommel, waar mensen op alle dagen van de week en bijna alle uren van de dag samenkomen. Het café heeft een ruim terras op de Markt, dat zowel in de zomer als in de winter comfortabel is met verwarming en sfeerverlichting. Naast het genieten van de stad en het terras, is 't Stadscafé ook een ideale plek om even tot rust te komen tijdens een fiets- of wandeltocht. Er is altijd genoeg ruimte voor een gezellige borrel met vrienden, collega's of familie. Als je allergieën hebt, kun je op de allergenenkaart van het café zien welke ingrediënten in de gerechten zitten. Daarnaast biedt 't Stadscafé ook zakelijke mogelijkheden, met rustige zitplaatsen en stopcontacten voor laptops of telefoons. Het café heeft ook ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsborrels, tot wel 200 personen. Kortom, 't Stadscafé is de perfecte ontmoetingsplek in Zaltbommel, zowel voor ontspanning als zakelijke aangelegenheden.

Wil je weten wat t Stadscafe Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Stadscafe Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Stadscafe Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Stadscafe Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar t Stadscafe Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Stadscafe Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook