T Zoete Huys

T Zoete Huys is een Chocolaterie gelegen aan Boschstraat 24b in Zaltbommel.

Meer informatie over T Zoete Huys in Zaltbommel

Stap binnen bij 't Zoete Huys in Zaltbommel en geniet meteen van de heerlijke geur van chocolade en de vriendelijke glimlach van Marjon of Melvin. Deze chocoladewinkel is dé plek waar je moet zijn voor persoonlijke aandacht en het lekkerste advies. Of je nu op zoek bent naar een smakelijk cadeautje of iets lekkers voor jezelf, zij helpen je graag. Ook voor bedrijven bieden ze gepersonaliseerde relatiegeschenken, zakelijke cadeaupakketten en op maat gemaakte personeelsgeschenken. Daarnaast vind je bij 't Zoete Huys een uitgebreid assortiment aan snoep, thee, cannoli en natuurlijk heel veel chocolade. Ze specialiseren zich in handgemaakte chocoladeproducten, ambachtelijk vervaardigde bonbons en verse cannoli uit Sicilië. Sinds september 2021 is 't Zoete Huys overgenomen door Melvin en Marjon, die ervoor zorgen dat iedereen altijd met een glimlach naar buiten gaat. Dus als je in de buurt bent, ga zeker even langs voor wat lekkers of om te genieten van de unieke sfeer van deze winkel.

Wil je weten wat T Zoete Huys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T Zoete Huys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T Zoete Huys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T Zoete Huys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar T Zoete Huys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T Zoete Huys

Bezoekers bekeken ook