t Zusje Zaltbommel

t Zusje Zaltbommel is een Tapas restaurant gelegen aan Steenweg 2-4 in Zaltbommel.

Meer informatie over t Zusje Zaltbommel in Zaltbommel

Bij 't Zusje in Zaltbommel kun je genieten van verse tapas in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Je kunt de tapas bestellen voor een vast tarief van 37,80. Het restaurant is dagelijks geopend van 16:00 uur tot 23:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen kun je er ook terecht voor een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur. Tijdens Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag is het restaurant gesloten. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt, zoals parkeerterrein Beersteeg en parkeerterrein Havendijk. De stad Zaltbommel heeft ook veel culturele bezienswaardigheden, zoals het waterpoort, theater de Poorterij en de Sint Maartenskerk. Je kunt je dagje uit in Zaltbommel afsluiten bij 't Zusje. Als je last minute wilt reserveren, kun je op de website kijken of er nog beschikbaarheid is. Daarnaast is 't Zusje op zoek naar nieuwe medewerkers die gasten willen verrassen en verwennen.

Wil je weten wat t Zusje Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Zusje Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Zusje Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Zusje Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar t Zusje Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Zusje Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook