Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn

Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn is een Karateschool gelegen aan Oude Bosscheweg 6 in Zaltbommel.

Meer informatie over Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn in Zaltbommel

Pyung Ahn is een Tang Soo Do vereniging in Zaltbommel die is gericht op het ontwikkelen van fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen. De vereniging is opgericht in 1997 en heeft sindsdien verschillende leraren gehad, waaronder Gerard Betting, Koert Broekman en Maarten Diependaal. Hoewel sommige leraren inmiddels elders lesgeven, is iedereen welkom bij Pyung Ahn, ongeacht leeftijd of fysieke fitheid. De vereniging streeft naar een vriendelijke en open uitstraling en houdt rekening met elkaar. Voor meer informatie over de lessen en tijden kan men terecht op de social media pagina's van Pyung Ahn.

Wil je weten wat Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn

Bezoekers bekeken ook