Taveerne Slot Loevestein

Taveerne Slot Loevestein is een Café gelegen aan Loevestein 1a in Poederoijen.

Meer informatie over Taveerne Slot Loevestein in Poederoijen

Slot Loevestein is dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur, behalve op 1e Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag. De Taveerne is elke dag open van 10.00 - 17.00 uur en de Remise is open van 12.00 - 16.00 uur tijdens schoolvakanties. De Barak, een kiosk buiten de vesting, is het hele jaar door open op zaterdag en zondag van 11.00 - 16.00 uur, en elke dag tijdens schoolvakanties van 11.00 - 16.00 uur. Rondleidingen zijn alleen op aanvraag beschikbaar, ook buiten openingstijden. De toegangsprijzen variëren, maar als je je ticket online koopt, krijg je 1 euro korting. Er zijn kortingsacties beschikbaar, zoals de Museumkaart. Betalingen kunnen contant, met pin of met creditcard worden gedaan en parkeren is gratis. Met de Vestingpas kun je een jaar lang Loevestein bezoeken. De contactgegevens van het museum zijn Loevestein 1, 5307 TG Poederoijen, telefoonnummer 0183 - 44 71 71 en e-mailadres info@slotloevestein.nl.

Wil je weten wat Taveerne Slot Loevestein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taveerne Slot Loevestein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taveerne Slot Loevestein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taveerne Slot Loevestein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Taveerne Slot Loevestein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taveerne Slot Loevestein

Bezoekers bekeken ook