Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.)

Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.) is een Loodgieter gelegen aan Kooihoek 10 in Brakel.

Meer informatie over Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.) in Brakel

Technisch Bureau O van Zanten is een adviseur op het gebied van duurzame energie. Het bureau is al actief sinds 1953 en Hans van Zanten is een specialist op het gebied van gas, water en licht. Hij is bekend met de nieuwste technieken voor huis en bedrijf, waardoor hij duurzaam, comfortabel en energiezuinig wonen en werken mogelijk maakt met oog voor de toekomst. Ze zijn op zoek naar een CV-onderhoudsmonteur en bieden ook installatiematerialen voor doe-het-zelvers aan. Daarnaast zijn ze ingeschreven in het erkenningsregister van Sterkin, KvINL en Kenteq. Voor service en onderhoud werken ze samen met GSV, GasService Vierstromenland. Ze hebben ook recentelijk zonnestroom installaties toegevoegd aan hun activiteiten en zijn ervaren in zink- en loodwerk.

Wil je weten wat Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Technisch Bureau O. van Zanten (V.O.F.)

Bezoekers bekeken ook