Toast & Tosti

Toast & Tosti is een gelegen aan Boschstraat 38 in Zaltbommel.

Meer informatie over Toast & Tosti in Zaltbommel

In 2019 opende Toast & Tosti, een nieuw lunchconcept, haar deuren in de mooie vestingstad Zaltbommel. Hier kun je genieten van heerlijke tosti's en toast, maar ook van (vegetarische) soepen en verse smoothies. Het menu is divers en er wordt gebruik gemaakt van het beste brood en de lekkerste verse producten. Naast het reguliere menu is er ook een High Tostea arrangement beschikbaar. Toast & Tosti is gevestigd in het pittoreske vestingstadje Zaltbommel en heeft actuele openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Kom snel eens langs!

Wil je weten wat Toast & Tosti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toast & Tosti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toast & Tosti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toast & Tosti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Toast & Tosti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toast & Tosti

Bezoekers bekeken ook