Tres Campos

Tres Campos is een Kruidenier gelegen aan Burgerstraat 39 in Gameren.

Meer informatie over Tres Campos in Gameren

Bij Tres Campos kun je de beste Spaanse olijfolie, heerlijke chocolade en luxe delicatessen bestellen. Je kunt dit snel en eenvoudig doen op hun website, maar je bent ook welkom in hun gezellige winkel in Gameren. Daarnaast bieden ze ook originele cadeau-pakketten, relatiegeschenken en schitterende kerstpakketten aan. De openingstijden van de winkel zijn op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur, maar je kunt ook een afspraak maken. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of WhatsApp op 06 15 110 798, of via e-mail op info@trescampos.com. Bestellingen worden verzonden via Postnl en worden meestal de volgende dag al bezorgd. Bestellingen vanaf € 95,00 worden gratis verzonden. Tres Campos biedt eerlijke en authentieke producten met een duidelijke herkomst aan, en de beste kwaliteit garandeert een ware beleving. Tres Campos brengt een stukje Spanje bij je thuis met hun Spaanse specialiteiten.

Wil je weten wat Tres Campos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tres Campos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tres Campos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tres Campos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Tres Campos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tres Campos

Bezoekers bekeken ook