Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars

Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars is een Fysiotherapeut gelegen aan Rondgang 26 in Gameren.

Meer informatie over Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars in Gameren

Lars Kosters is een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in triggerpointtherapie. Zijn kracht ligt in het kijken naar de oorzaak achter de pijn, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Hij is ook een neuromusculaire therapeut en mobility trainer, en is eigenaar van zijn eigen praktijk. Op zijn website zijn populaire links te vinden naar informatie over triggerpointtherapie, vergoedingen, online fysiotherapie en behandelingen voor blessures zoals bilpijn, een tenniselleboog en achillespeesklachten. Er is ook een online pijncheck beschikbaar.

Wil je weten wat Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Triggerpointtherapie Kosters Bij Fysio Centrum Lars

Bezoekers bekeken ook