Tuyn-kantoor

Tuyn-kantoor is een Bouwbedrijf gelegen aan Maasdijk 36 in Nederhemert.

Meer informatie over Tuyn-kantoor in Nederhemert

Tuyn-kantoor biedt de perfecte oplossing voor comfortabel thuiswerken met alle gemakken van een kantoorruimte. Hun tuinkantoren zijn volledig geïsoleerd, voorzien van verwarming en optioneel inclusief keukenblok en sanitair. Daarnaast zijn de grote glazen ramen ideaal voor het gewenste lichtinval. Tuyn-kantoor streeft ernaar om van het thuiswerken iets moois te maken, met luxe, stijl en comfort verweven in de unieke ontwerpen van hun modellen. Naast een ideale werkplek biedt een tuinkantoor ook ruimte voor ontspanning en recreatie. Tuyn-kantoor heeft verschillende modellen beschikbaar, zoals Model A (Modern Chic), Model B (Landelijke luxe) en Model C (Sereen comfort). De tuinkantoren worden prefab gemaakt en kunnen binnen één dag op locatie geplaatst worden. Tuyn-kantoor zorgt voor een snelle en professionele installatie, zonder rommel of langdurige overlast. De kosten van een tuinkantoor zijn afhankelijk van de afmetingen en opties, en beginnen vanaf €30.000 inclusief plaatsing. Interesse? U kunt een adviesgesprek aanvragen of een offerte op maat ontvangen.

Wil je weten wat Tuyn-kantoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tuyn-kantoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tuyn-kantoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuyn-kantoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Tuyn-kantoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tuyn-kantoor

Bezoekers bekeken ook