Van den Oever Lekker Wonen

Van den Oever Lekker Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Ridderstraat 3 in Gameren.

Meer informatie over Van den Oever Lekker Wonen in Gameren

Van den Oever Lekker Wonen is een complete woonwinkel en binnenhuisadviseur in het Rivierengebied, Bommelerwaard, Den Bosch en het Land van Heusden & Altena. Ze bieden een breed assortiment aan meubelen, slaapartikelen, behang, vloeren en raamdecoratie. Als aangesloten dealer van De Binnenhuisadviseurs en erkende dealer van A-merken hebben ze de meest uitgebreide collecties en beste prijzen. Ze bieden ook hun eigen huismerk NL Label aan. De winkel in Gameren biedt 100% maatwerk en zorgeloze service. De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Neem gerust contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Van den Oever Lekker Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Oever Lekker Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Oever Lekker Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Oever Lekker Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Van den Oever Lekker Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Oever Lekker Wonen

Bezoekers bekeken ook