Van der Stam Horeca Groep

Van der Stam Horeca Groep is een Partycentrum gelegen aan Donkerstraat 19 in Aalst.

Meer informatie over Van der Stam Horeca Groep in Aalst

Van der Stam Horeca Groep is een bekende naam in de horecabranche en verzorgt al jarenlang bruiloften, feestjes, zakelijke bijeenkomsten en catering. Ze hebben verschillende locaties, zoals Partycentrum Gambora, Zalencentrum 't Gement, Bistro d'n Duuk en Cafetaria 't Esmeer, waar u terecht kunt voor uw evenementen. Het bedrijf streeft naar een gastvrije omgeving waarin u zich thuis voelt en doet er alles aan om dit te realiseren. Als u geïnteresseerd bent in hun diensten of de mogelijkheden wilt bespreken, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Wil je weten wat Van der Stam Horeca Groep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Stam Horeca Groep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Stam Horeca Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Stam Horeca Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Van der Stam Horeca Groep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Stam Horeca Groep

Bezoekers bekeken ook