Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2

Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 is een Hotel gelegen aan Hogeweg 65 in Zaltbommel.

Meer informatie over Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 in Zaltbommel

Hotel Zaltbommel-A2 is gelegen in het hart van Nederland, direct aan de A2. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en heeft oplaadpunten voor zowel Tesla's als andere elektrische auto's. Daarnaast zijn er creatieve vergaderruimtes beschikbaar, zoals de Disco, Chalet, Botanic Garden, Jungle en Yellow Room. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een treinstation op 5 minuten afstand en binnen 10 minuten bent u in 's-Hertogenbosch. Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van de Fitnessclub Zaltbommel. Het hotel biedt ook arrangementen aan en heeft diverse kamers en suites beschikbaar. Tijdens de feestdagen kunt u genieten van een betoverende kerstsfeer en een Live Cooking buffet. Daarnaast is het hotel een unieke vergaderlocatie met interactieve brainstormruimtes. Voor een lunch, diner of overnachting bent u ook van harte welkom. Er zijn diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de Hollandse Waterlinie en Slot Loevestein. Het hotel beschikt over DHL lockers en biedt de mogelijkheid om een Van der Valk Giftcard cadeau te doen.

Wil je weten wat Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Valk Hotel Zaltbommel – A2

Bezoekers bekeken ook