Van Oort

Van Oort is een Dierenwinkel gelegen aan Burgemeester Posweg 19 in Poederoijen.

Meer informatie over Van Oort in Poederoijen

Met 150 jaar ervaring als maritieme aannemer en ingenieuze mensen uit 73 verschillende landen, draagt Van Oord bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Ze werken veilig en samen met opdrachtgevers en stakeholders om innovatieve en duurzame oplossingen te vinden. Ze creëren meer ruimte voor de groeiende wereldbevolking, realiseren en verbeteren maritieme infrastructuur, beschermen kustgebieden en bevolking tegen de stijgende zeespiegel, dragen bij aan de wereldwijde energietransitie en zorgen voor offshore energie-infrastructuur. Met hun Nederlandse wortels bieden ze ingenieuze oplossingen. Duurzaamheid, innovatie en samenwerking zijn essentieel voor hun succesvolle oplossingen. Van Oord lanceerde het duurzaamheidsprogramma S.E.A om continu bij te dragen aan een betere wereld. Veiligheid is ook belangrijk voor hen, waarbij ze verwachten dat iedereen proactief meewerkt aan een veilige werkomgeving. Enkele recente updates zijn dat Van Oord investeert in duurzaam materieel, Delta Marine Consultants overneemt, werkzaamheden aan windpark Saint-Brieuc voltooit en een IMVO-convenant tekent voor de hernieuwbare energiesector. Ze zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen en hun expertise helpt anderen hun doelen te bereiken.

Wil je weten wat Van Oort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Oort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Oort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Oort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Van Oort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Oort

Bezoekers bekeken ook