VB Luxury Design

VB Luxury Design is een Lampenwinkel gelegen aan Herman de Ruijterstraat 27 in Poederoijen.

Meer informatie over VB Luxury Design in Poederoijen

Bij VB Luxury Design vind je exclusieve handgemaakte designverlichting die elegantie, glamour en luxe uitstraalt. De geometrische vormen passen perfect bij elke interieurstijl en harmoniëren mooi met andere meubelstukken. Deze collectie is met de hand vervaardigd in Nederlandse ateliers en de zorgvuldig toegepaste materialen zorgen voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling. VB Luxury Design is opgericht in 2022 door Klaas-Jan van Beek en is gespecialiseerd in het maken van topkwaliteit designverlichting. Elk stuk is met aandacht voor detail ontworpen en gaat lang mee. In de online winkel van VB Luxury Design vind je een exclusieve collectie die iets unieks biedt. Ontdek de prachtige ontwerpen en verfraai je interieur met deze opvallende verlichting.

Wil je weten wat VB Luxury Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VB Luxury Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VB Luxury Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VB Luxury Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar VB Luxury Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VB Luxury Design

Bezoekers bekeken ook