Vébé Bouw

Vébé Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Doornepol 1a in Zaltbommel.

Meer informatie over Vébé Bouw in Zaltbommel

Vébé Bouw is een vakkundig bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, renovatie, restauratie en groot onderhoud. Ze denken graag met u mee en leveren vakwerk. Bij Vébé Bouw kunt u terecht voor verschillende projecten, zoals een aanbouw, het verbouwen van uw zolder, het vervangen van kozijnen, maar ook voor inbouw van apparatuur en sloopwerkzaamheden. Ze bieden ook de mogelijkheid om uw oude apparaten gratis af te voeren. Vébé Bouw regelt ook de benodigde toestemmingen en vergunningen. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends kunt u zich inschrijven voor hun nieuwsbrief. Vébé Bouw is gevestigd op het industrieterrein De Wildeman in Zaltbommel en is op werkdagen geopend van 08:00 tot 16:30.

Wil je weten wat Vébé Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vébé Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vébé Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vébé Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Vébé Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vébé Bouw

Bezoekers bekeken ook