Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard

Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard is een Voetbalclub gelegen aan Veerdam 4 in Aalst.

Meer informatie over Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard in Aalst

De v.v. Roda Boys Bommelerwaard nodigt haar leden uit voor de algemene jaarlijkse ledenvergadering op 20 november 2023. Daarnaast is het programmaboekje voor de wedstrijd Roda Boys - Tricht online beschikbaar. De uitslag van Toto 2 en de tussenstand na 2 rondes worden ook vermeld. De Supportersvereniging De Maaskanters organiseert een grote Bingo op 20 oktober 2023 in de kantine van Roda Boys. Tot slot wordt Mark van Boggelen gepresenteerd als de pupil van de week voor de wedstrijd Roda Boys - Tricht.

Wil je weten wat Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging Roda Boys/Bommelerwaard

Bezoekers bekeken ook