Warenhuis 't Kloske

Warenhuis 't Kloske is een Warenhuis gelegen aan Sterakker 1 in Nederhemert.

Meer informatie over Warenhuis 't Kloske in Nederhemert

Bij 't Kloske, een klein warenhuis, vind je alles wat je nodig hebt voor in en rond je huis. Ze hebben een veelzijdig assortiment met onder andere speelgoed, cadeaus, decoratie, handwerkartikelen, huishoudelijke artikelen en huidverzorgingsproducten. Daarnaast bieden ze ook verschillende services aan, zoals het huren van een tapijtreiniger, het ophalen of wegbrengen van pakketten, postzegels verkopen, kleding laten stomen, en ze hebben zelfs een schoenmaker en kleermakerij. Ze hebben een uitstekende service en geven goed advies. Daarnaast blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en krijg je handige tips over de producten die ze verkopen. 't Kloske heeft ook een webshop waar je hun assortiment kunt bekijken en bestellen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of een bezoek brengen aan hun winkel in Nederhemert.

Wil je weten wat Warenhuis 't Kloske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Warenhuis 't Kloske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Warenhuis 't Kloske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Warenhuis 't Kloske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Warenhuis 't Kloske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Warenhuis ’t Kloske

Bezoekers bekeken ook