Xenos Zaltbommel

Xenos Zaltbommel is een Woonwinkel gelegen aan Gamerschestraat 8 in Zaltbommel.

Meer informatie over Xenos Zaltbommel in Zaltbommel

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland, waar je steeds weer wordt verrast door leuke en altijd laag geprijsde producten. Xenos is sinds 1973 een succesvolle winkelformule met bijna 150 filialen in Nederland. Het begon als een importeur van artikelen uit China en India en groeide uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels. De producten worden dagelijks bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Waalwijk en zijn ook online verkrijgbaar. De klantenservice is telefonisch bereikbaar en je kunt ook een winkel in de buurt vinden. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte via social media.

Wil je weten wat Xenos Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Xenos Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook