Zaltbommelse Stadsbrouwerij

Zaltbommelse Stadsbrouwerij is een Brouwerijcafé gelegen aan Nieuwstraat 6 in Zaltbommel.

Meer informatie over Zaltbommelse Stadsbrouwerij in Zaltbommel

De Zaltbommelse Stadsbrouwerij heeft een eigen proeflokaal in het oude Orion gebouw, waar je gezellig kunt vertoeven met vrienden, familie of collega's. Het is een ideale locatie voor een bedrijfsborrel of een sfeervol feestje. Daarnaast worden er ook zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. Het proeflokaal heeft een ruim overkapt buitenterras met biertafels, waar het vooral in de zomer gezellig druk is. Er zijn 24 bieren op tap en meer dan 150 speciaalbieren op fles beschikbaar. Voor de niet-bier-drinkers is er een uitgebreide selectie aan wijn en thee. Daarnaast is er ook een veelzijdige hapjeskaart. Het proeflokaal wordt ook wel de gezelligste huiskamer van de Bommelerwaard genoemd.

Wil je weten wat Zaltbommelse Stadsbrouwerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zaltbommelse Stadsbrouwerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zaltbommelse Stadsbrouwerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaltbommelse Stadsbrouwerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Zaltbommelse Stadsbrouwerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zaltbommelse Stadsbrouwerij

Bezoekers bekeken ook