Zeeverkenners Zaltbommel

Zeeverkenners Zaltbommel is een Sportcomplex gelegen aan Stadshaven, in Zaltbommel.

Meer informatie over Zeeverkenners Zaltbommel in Zaltbommel

De Zeeverkenners Zaltbommel is de waterspeltak van Scouting St. Martinus Zaltbommel en bestaat uit jongens en meisjes van 10 t/m 18 jaar. Elke zaterdagmiddag komen ze bij elkaar voor activiteiten op of rondom het water. Met verschillende boten zoals zeilbootjes, een sleepboot en een motorboot hebben ze genoeg materiaal om te varen. In de zomer zijn ze voornamelijk op het water te vinden en doen ze activiteiten zoals zeilen, roeien, en zwemmen. Ze nemen ook deel aan verschillende regionale en landelijke kampen. In de winterperiode worden er andere scouting activiteiten gedaan en wordt het materiaal onderhouden. De groep bestaat uit de jongste leden, de Orka's, die spelenderwijs kennismaken met zeilen en roeien. De Zeeverkenners gaan verder met leren zeilen en kunnen uiteindelijk zelfstandig de boot besturen. De oudste groep, de Wilde Vaart, bedenkt en organiseert zelf opkomsten en programma's. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar zeeverkenners@scouting-zaltbommel.nl of zich aanmelden via aanmelden@scouting-zaltbommel.nl.

Wil je weten wat Zeeverkenners Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zeeverkenners Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zeeverkenners Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeverkenners Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Zeeverkenners Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zeeverkenners Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook