Zorba De Griek

Zorba De Griek is een Grieks restaurant gelegen aan Boschstraat 45 in Zaltbommel.

Meer informatie over Zorba De Griek in Zaltbommel

Welkom bij Zorba de Griek, uw restaurant gespecialiseerd in de Griekse keuken. Bij ons kunt u genieten van heerlijke Griekse specialiteiten en wij zijn ook beschikbaar voor feesten en partijen. We hebben airconditioning in ons restaurant, dus u kunt comfortabel bij ons verblijven. Momenteel hebben we een nieuwe actie waarbij schotels nummer 51 tot en met 60 slechts €12,50 kosten, met uitzondering van schotels 56 en 57. Deze actie is alleen geldig bij afhalen van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast hebben we op maandag en dinsdag Pizzadag, waarbij alle pizza's slechts €8,00 kosten (exclusief extra's). U kunt ons bezoeken of bellen op Boschstraat 45, Zaltbommel. Ons telefoonnummer is (0418) 51 58 86, en als we niet bereikbaar zijn, kunt u ons bereiken op 06 85 762 526. We zijn geopend van maandag tot en met zondag, van 16:00 tot 22:00 uur. U kunt tot 21:00 uur uw bestelling afhalen. Vergeet niet dat we airconditioning hebben voor uw comfort.

Wil je weten wat Zorba De Griek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zorba De Griek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zorba De Griek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zorba De Griek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Zorba De Griek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zorba De Griek

Bezoekers bekeken ook