Huisartspraktijk Barek

Huisartspraktijk Barek is een Huisarts gelegen aan Kommerstraat 22 in Zaltbommel.

Meer informatie over Huisartspraktijk Barek in Zaltbommel

Op de website van huisartsenpraktijk Barek vindt u informatie over de praktijk, het personeel en medische zaken. Gedurende de komende maanden zal waarnemend huisarts Dr. Alexandra Mannaerts op woensdag aanwezig zijn, terwijl Dr. Barek andere werkzaamheden heeft. U kunt ook via een beveiligd gedeelte van de website herhaalrecepten aanvragen die door de praktijk zijn voorgeschreven. Daarnaast zijn er verschillende handige tests beschikbaar, zoals een test om te bepalen of u kleurenblind bent, of uw gewicht goed is, of u griep heeft en hoe lang u zult worden. De website biedt ook informatie over de praktijk, interactie met de praktijk, gezondheidsinformatie, en u kunt zoeken naar zorgaanbieders in Nederland.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Barek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Barek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Barek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Barek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Huisartspraktijk Barek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Barek

Bezoekers bekeken ook