Raan Rak Thai

Raan Rak Thai is een Thais restaurant gelegen aan Oude Stationsweg 71 in Zaltbommel.

Meer informatie over Raan Rak Thai in Zaltbommel

In dit artikel wordt beschreven dat gerechten in overleg meer of minder pittig kunnen worden gemaakt en dat er geen monosodium glutamaat (MSG) aan de menu's wordt toegevoegd. Mensen met een voedselallergie of die vegetarisch eten, kunnen dit ook aangeven en er zijn veel mogelijkheden voor hen. Helaas zijn soja vegan en glutenvrije gerechten niet beschikbaar. Om lange wachttijden te voorkomen, wordt aangeraden om van tevoren te bellen of een bericht te sturen via WhatsApp. Daarnaast biedt het restaurant een cateringservice aan voor feesten en evenementen. De tekst eindigt met een bedankje voor de bestelling en de belofte om de klant binnenkort weer te zien.

Wil je weten wat Raan Rak Thai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raan Rak Thai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raan Rak Thai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raan Rak Thai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Raan Rak Thai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raan Rak Thai

Bezoekers bekeken ook