Hairfashion Angelique

Hairfashion Angelique is een Kapper gelegen aan Zandstraat 1a in Zaltbommel.

Meer informatie over Hairfashion Angelique in Zaltbommel

Hairfashion Angelique is een kapsalon gevestigd in het centrum van Zaltbommel. Angelique is een ervaren kapster die regelmatig getraind wordt door topkappers en op de hoogte is van de laatste kniptechnieken en modelijnen. Ze verwelkomt haar klanten hartelijk en werkt met passie aan hun nieuwe kapsel. Naast knippen biedt ze ook behandelingen voor feestelijke kapsels en kleuringen, waarbij ze gespecialiseerd is in verschillende technieken zoals coupe soleil, highlights en lowlights. Ook mannen kunnen bij haar terecht voor meer dan alleen een knipbeurt. Angelique werkt met professionele producten, waarbij ze gekozen heeft voor merken die het haar respecteren en zorgen voor een mooie glans. Hairfashion Angelique heeft ruime openingstijden en accepteert klanten zonder afspraak. Daarnaast biedt ze ook cadeaubonnen aan. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Hairfashion Angelique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairfashion Angelique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairfashion Angelique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairfashion Angelique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hairfashion Angelique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairfashion Angelique

Bezoekers bekeken ook