Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein

Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein is een Hervormde kerk gelegen aan Burgemeester Posweg 3 in Poederoijen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein in Poederoijen

Er zijn verschillende activiteiten gepland in de gemeente. Zo is er een rookworstenactie waarbij je overheerlijke rookworsten kunt bestellen. Daarnaast is er op 12 april een Bijbelkring waar artikel 33-34 van de geloofsbelijdenis wordt besproken. Op maandagochtend 10 april is er een openbare geloofsbelijdenis en op een andere avond is er weer een Bijbelkring waar artikel 28-32 wordt besproken. Ook is er een paaszangavond waar iedereen welkom is. Verder wordt er een puddingbroodjesactie georganiseerd waarvan de opbrengst naar een stichting gaat. Ten slotte wordt de locatie van het kerkgebouw genoemd.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente te Poederoijen & Loevestein

Bezoekers bekeken ook